Många som söker sig till städfirmor för att vara säkra på att flyttstädningen får ett bra resultat och att besiktningen går igenom. Vissa flyttfirmor erbjuder denna tjänst men det är också vanligt att städfirmor gör det, flyttastäda med hjälp av ett företag. 

Trappstädning 

Om du är fastighetsägare kan trappstädning vara det du är ute efter. Förutom att firman kommer och städar trapporna och trapphuset kan vissa delar av allmän utrymmet ingå. 

Byggstädning 

I samband med renoveringar och byggen är det vanligt att det blir dammigt och stökigt. En typ av städning som kan vara aktuell då är byggstädning. Denna typ av städning kräver en grundlig och rejäl städning för att platsen ska bli behaglig att vistas på efter ombyggnad, renovering, reparation eller liknande. 

Fönsterputsning 

En sak som många gånger inte ingår i en vanlig hemstädning eller kontorsstädning är fönsterputsning. Att putsa fönstren på egen hand är riskfyllt och därför kan det vara bra att låta en städfirma göra det. 

Städning av dödsbo 

Sist men inte minst erbjuder en del städfirmor städning av dödsbo. Då städar firman ett boende efter att någon har gått bort. Många dödsbon ska säljas eller hyras ut och därför är städningen av ett dödsbo på samma nivå som en flyttstädning. 

Categories: Städfirma